Erotische Lingerie, Sexy kleding, Spannende Speeltjes, uitdagende toy's en meer!!! Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!!
0
Winkelwagen
€ 0,00

 
Definities
Website: http://www.eroperfect.nl en alle onderliggende pagina’s;
Gebruiker: bezoekers van de website;
Bedrijf: Eroperfect een onderdeel van Lenzy de bevoegde uitgever van de webpagina;
 
Disclaimer
Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 
Eroperfect werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.
Eroperfect geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.
Eroperfect biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.
Eroperfect is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt;
Eroperfect verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent;
Eroperfect kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website;
Eroperfect zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Eroperfect kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website;
Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website;
 

Contact

Eroperfect.nl
Vechtsteen 34
3961 XG  Wijk bij Duurstede
+31 (0)85 - 06 06 250
info@eroperfect.nl
K.v.K.: 30183138
BTWnr.: NL0019.41.504.B.20

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© Eroperfect.nl

De wetgever verplicht ons deze melding te weergeven. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.